Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Σοκολατάκια Derby

Πανεύκολα σοκολατάκια Derby με γέμιση ινδικής καρύδας και επικάλυψη σοκολάτας και Coco Pops. Συνταγή από την αγαπημένη "Vasias Crazy kitchen"
Μερίδες: 38 κομμάτια
Προετοιμασία5 λεπτά
Επικάλυψη20 λεπτά
Σύνολο25 λεπτά
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Σοκολάτα
Μέθοδος: Μπεν μαρί
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, την πραλίνα φουντουκιού, την ινδική καρύδα και, αν θέλουμε, 50 γρ. από τα Coco Pops. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα να κρυώσει, για να πλάθεται καλύτερα.
  • Μόλις σφίξει το μείγμα μας, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας και πλάθουμε ένα μικρό μπαλάκι. (αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικό σχήμα). Συνεχίζουμε τη διαδικασία για όλο το μείγμα. Αν κάνετε στρογγυλά μπαλάκια, βγαίνουν περίπου 38-40 κομμάτια.
  • Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και ρίχνουμε μέσα τα υπόλοιπα Coco Pops. Ανακατεύουμε καλά και βουτάμε ένα ένα τα σοκολατάκια μας να καλυφθούν ολόγυρα από τη σοκολάτα και τα Coco Pops.
  • Τοποθετούμε τα σοκολατάκια Derby μας πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη για 3-4 ώρες να κρυώσει η σοκολάτα και να σφίξει.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo:  YouTube Vasias Crazy kitchen