Κρατάμε 9 φράουλες στην άκρη για τη διακόσμηση και τις υπόλοιπες τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε 200 ml από το φρέσκο γάλα. Βουτάμε ένα ένα τα σαβαγιάρ και από τις δύο πλευρές, πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ με 25x35 εκ. το ένα δίπλα στο άλλο.
Χτυπάμε στο μίξερ τις δύο κρέμες βανίλιας στιγμής μαζί με τα 700 ml γάλα για 5 λεπτά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ και σκορπίζουμε πάνω τα μισά από τα κομματάκια φράουλας που κόψαμε.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα σαβαγιάρ. Τα βουτάμε στο γάλα και τα απλώνουμε πάνω στις φράουλες. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τις υπόλοιπες φράουλες.
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική σαντιγί και την απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στο γλυκό.
Χαράσσουμε το γλυκό σε 18 κομμάτια και βάζουμε ως ντεκόρ πάνω σε κάθε κομμάτι από μισή φράουλα κομμένη σε φετούλες.