Για να ετοιμάσετε τα μπισκότα ρίξτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Χτυπήστε με το μίξερ μέχρι να ασπρίσει λίγο το μείγμα και να γίνει κρεμώδες.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε. Τέλος ρίχνετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε με το χέρι μέχρι να έχετε μια ομοιόγενη ζύμη.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στις αντιστάσεις και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας.
Παίρνουμε στα χέρια μας το 1/3 της ζύμης περίπου και φτιάχνουμε ένα μακρύ κορδόνι που να έχει πάχος περίπου ίσα με ένα δίευρω.
Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι κόβουμε λοξώς μπισκοτάκια πάχους περίπου 1 εκ. Τους δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Ψήνουμε για 12 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Για να αρωματίσετε τα μπισκοτάκια σας, εκτός από ξύσμα λεμονιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύσμα πορτοκαλιού ή μανταρινιού, εκχύλισμα βανίλιας, ακόμη και κονιάκ ή ρούμι.