Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το κρύο βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε ένα λείο και αφράτο μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα με το βούτυρο. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε μπάλα, τη σκεπάζουμε με μια διαφάνεια και την βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Αλευρώνουμε καλά την επιφάνειά μας και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη, μέχρι να έχει περίπου 5 χιλιοστά πάχος. Κόβουμε με κουπάτ τα σχήματα από μπισκότα που θέλουμε και τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν ελαφρώς στις άκρες.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν τελείως. Λιώνουμε τις σοκολάτες, τις βάζουμε σε ένα σακουλάκι με πολύ μικρή μυτούλα μπροστά και διακοσμούμε τα μπισκότα βάζοντας τη φαντασία μας να δουλέψει!