Προσθέτετε το αλεύρι σε ένα μπολ και βάζετε την μαγιά και την ζάχαρη. Ρίχνετε το χλιαρό νερό και το αφήνετε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να φουσκώσει. Δεν χρειάζεται να το ανακατέψετε. Μετά από 10 λεπτά, βάλτε και τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και ζυμώστε τα όλα σε μια κουζινομηχανή ή με τα χέρια. Αφήστε την ζύμη να φουσκώσει για περίπου 30 λεπτά.
Ετοιμάστε τον κιμά
Βάλτε τον κιμά ωμό σε ένα μπολ και προσθέστε τα μπαχαρικά και το λάδι.
Κόβετε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα προσθέτετε στον κιμά. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.
Τηγανίζετε τα Lahmacun στο τηγάνι
Κάνετε μικρά μπαλάκια από την ζύμη και ανοίξτε τα με έναν πλάστη σε φύλλα περίπου 3 χιλιοστά, ίσα με το μέγεθος του τηγανιού. Βάζετε το φύλλο της ζύμης στο καυτό τηγάνι (χωρίς λάδι) και πάνω στην επιφάνεια του φύλλου, βάζετε μια κουταλιά από το μείγμα του κιμά. Το αφήνετε για περίπου 3 λεπτά με κλειστό καπάκι μέχρι να ψηθεί.
Μόλις βγάλετε το lahmacun από το τηγάνι, το βάζετε σε μια επιφάνεια (πιάτο, ταψάκι κ.τ.λ.) και ετοιμάζετε το επόμενο. Το βγάζετε πάνω στο προηγούμενο με την πλευρά που έχει τον κιμά προς τα κάτω. Συνεχίζετε τη διαδικασία έχοντας το φύλλο να ενώνετε με το φύλλο και τον κιμά να ενώνεται με τον κιμά.
Τα lahmacun στην αρχή είναι τραγανά αλλά μετά μαλακώνουν και μπορούν να τυλιχθούν εύκολα.
Τυλίγετε τα Lahmacun
Προσθέτετε πάνω στις πίτσες με τον κιμά τα υλικά που αγαπάτε όπως σαλάτα λάχανο, τυροσαλάτα, κρεμμύδια, λαχανικά, τζατζίκι και πολλά άλλα.