Βάλτε τα μπισκότα Oreo στο μούλτι και θρυμματίστε τα. Κρατήστε δύο κουταλιές από τα θρυμματισμένα Oreo στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζετε τα υπόλοιπα θρυμματισμένα Oreo, προσθέτετε το τυρί κρέμας και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Παίρνοντας μικρές δόσεις από το μείγμα (15-20 γρ.), σχηματίστε μικρά μπαλάκια. Τοποθετήστε τα τρουφάκια σε ένα ταψάκι καλυμμένο με λαδόκολλα και βάλτε τα στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Για την επικάλυψη λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Βγάζετε τα τρουφάκια από την κατάψυξη και ένα ένα τα βουτάτε στην λιωμένη σοκολάτα βγάζοντάς τα με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
Τα τοποθετείτε πάνω στη λαδόκολλα, πασπαλίζετε με τα θρυμματισμένα μπισκότα που είχατε κρατήσει στην άκρη και αφήνετε να κρυώσει η σοκολάτα.
Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα για να βουτήξετε τα μπαλάκια στη σοκολάτα.