Στραγγίζουμε τον ανανά κρατώντας το χυμό του, και τον κόβουμε σε κομματάκια. Τον αφήνουμε στην άκρη.
Στο χυμό του ανανά βουτάμε γρήγορα (αρκετά γρήγορα!) τα σαβαγιάρ και από τις δύο πλευρές και τα τοποθετούμε με τη σειρά σε ένα πυρέξ 25 x 35 εκ., με τη ζαχαρωμένη τους πλευρά προς τα πάνω.
Χτυπάμε τη σαντιγύ με ένα μίξερ χειρός και μόλις σφίξει, προσθέτουμε το γιαούρτι και τον ανανά. Ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ και απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στα σαβαγιάρ. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον, να κρυώσει καλά.