Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αραβοσιτέλαιο, την πορτοκαλάδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και 50 γρ. ινδική καρύδα.
Προσθέτουμε σταδιακά τη φαρίνα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη, η οποία δεν θα κολλάει στα δάχτυλα. Ίσως να μη χρειαστεί να βάλουμε όλη την ποσότητα της φαρίνας.
Στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια (περίπου 20-25 γρ.) και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 200° C μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Σε μια μικρή κατσαρόλα ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά για 5 λεπτά.
Περιχύνουμε τα κρύα ινδοκάρυδα με το καυτό σιρόπι, τα γυρίζουμε να σιροπιαστούν καλά και τα πασπαλίζουμε ολόγυρα ή τα κυλάμε μέσα στην ινδική καρύδα.