Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βιτάμ με τη ζάχαρη και τη βανιλέτα και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος προσθέτουμε την τρούφα σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί ομοιόμορφα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180° C στις αντιστάσεις. Βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ με διάμετρο 24 εκ. και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Απλώνουμε ομοιόμορφα και ψήνουμε το κέικ για 50 λεπτά περίπου.