Βουτάμε τα μπισκότα μας μέσα στο γάλα και τα στρώνουμε σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση (ή σε ένα πυρέξ.
Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε τη σαντιγύ και ανακατεύουμε προσεκτικά, για να μη χαθεί ο όγκος.
Απλώνουμε τη μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βραστό νερό και προσθέτουμε το πακέτο ζελέ λεμονιού. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το κρύο νερό. Μόλις αρχίσει να πήζει, βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο, ρίχνουμε πάνω στην κρέμα το ζελέ και την ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Μετά από 2 ώρες που το ζελέ θα έχει πήξει, απλώνουμε πάνω του ομοιόμορφα την υπόλοιπη κρέμα και ξανατοποθετούμε στο ψυγείο για 30' λεπτά.