Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε τον κιμά. Τσιγαρίζουμε μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα.
Ρίχνουμε μέσα τη γλυκιά πάπρικα και φέρνουμε δυο τρεις βόλτες τον κιμά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4-5 λεπτά ακόμη.
Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και τα αφήνουμε να εξατμιστεί.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια, το ζωμό λαχανικών, τη ρίγανη και τα φύλλα δάφνης. Προσθέτουμε μισό ποτηράκι νερό και αφήνουμε τον κιμά να μαγειρευτεί μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Στο τέλος προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250° C στις αντιστάσεις.
Για τη ζύμη
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα δουλεύουμε με το γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και να μαζευτεί όλη η ζύμη γύρω από το γάντζο.
Για τη συναρμολόγηση
Βουτυρώνουμε ένα ταψί του φούρνου μας και απλώνουμε τη ζύμη.
Πάνω στη ζύμη απλώνουμε τον κιμά ομοιόμορφα και σκορπίζουμε στην επιφάνειά του το καλαμπόκι.
Καλύπτουμε τον κιμά με το τριμμένο τυρί και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με λίγη ρίγανη ακόμη.
Βάζουμε το ταψί στην τελευταία θέση του φούρνου και στην προτελευταία θέση βάζουμε μια σχάρα και απλώνουμε πάνω της αλουμινόχαρτο (έτσι το τυρί να λιώσει και να μη γίνει σκληρό αλλά ούτε και να κολλήσει πάνω στο αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε ανάλογα με το φούρνο μας για 30 - 40 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινήσει η ζύμη από κάτω.