Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη για 5 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε τον καφέ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στον αέρα στους 170° C.
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Αναμιγνύουμε καλά.
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και χτυπάμε για 7 λεπτά μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι στα αυγά, ανακατεύοντας με μια μαρίζ προσεκτικά για να μη χάσουμε τον όγκο.
Σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση και διάμετρο 20 εκ., στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το μείγμα μας. Το στρώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε το παντεσπάνι στον προθερμασμένο μας φούρνο για 25 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το παντεσπάνι, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά, πριν αφαιρέσουμε το δαχτυλίδι της φόρμας. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως για να το αναποδογυρίσουμε και να αφαιρέσουμε το αντικολλητικό χαρτί από τη βάση του.
Με τη βοήθεια ενός μεγάλου μαχαιριού, κόβουμε το παντεσπάνι στη μέση, οριζόντια, έτσι ώστε να έχουμε 2 δίσκους.
Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση πραλίνα, χτυπώντας το περιεχόμενο του φακέλου με 400 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ετοιμάζουμε την κρέμα Garni ζαχαροπλαστικής με γεύση κακάο, χτυπώντας το περιεχόμενο των δύο φακέλων με 400 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.