Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και τα μανιτάρια, κάθετα στα τέσσερα, σε φέτες. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια.
Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τις πιπεριές, σοτάρουμε, και μετά τα μανιτάρια. Βάζουμε πάπρικα, αλάτι, πιπέρι.
Ρίχνουμε το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν, για περίπου 45 λεπτά, ωσότου εξατμιστεί το νερό. Αν απαιτείται προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.
Αφού μείνουν μόνο με το λάδι, ρίχνουμε τη σόγια σος και σοτάρουμε ακόμη λίγο.