Χαλβάς με Ινδοκάρυδο, Πορτοκάλι και Αμύγδαλα
Πανεύκολος, νηστίσιμος, σιμιγδαλένιος χαλβάς. Το ινδοκάρυδο, το πορτοκάλι κα τα αμύγδαλα προσθέτουν μοναδικότητα στη γεύση αυτού του γλυκού.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Υλικά
- 6 νεροπότηρα νερό
- 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
- 400 γρ. ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
- 10 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
- Μόλις πήξει το μίγμα και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο! Το ρίχνουμε στη φόρμα του και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, αμύγδαλο και ξύσμα πορτοκαλιού!!!
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! | Tzeni Tsanaktsidou
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο