Χαλβάς με Ινδοκάρυδο, Πορτοκάλι και Αμύγδαλα

BigMama
Πανεύκολος, μυρωδάτος, νηστίσιμος, σιμιγδαλένιος χαλβάς. Το ινδοκάρυδο, το πορτοκάλι κα τα αμύγδαλα προσθέτουν μοναδικότητα στη γεύση αυτού του γλυκού.
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Νηστίσιμα, Νηστίσιμα γλυκά
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Κατσαρόλα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )1 δόση

Υλικά
 

  • 6 νεροπότηρα νερό
  • 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 3 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
  • 10 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πήξει το μείγμα και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο!Το ρίχνουμε στη φόρμα του και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, αμύγδαλο και ξύσμα πορτοκαλιού!!!
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
5 από 1 ψήφος

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx