Χαλβάς με Ινδοκάρυδο, Πορτοκάλι και Αμύγδαλα
Πανεύκολος, μυρωδάτος, νηστίσιμος, σιμιγδαλένιος χαλβάς. Το ινδοκάρυδο, το πορτοκάλι κα τα αμύγδαλα προσθέτουν μοναδικότητα στη γεύση αυτού του γλυκού.
Υλικά
- 6 νεροπότηρα νερό
- 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
- 400 γρ. ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
- 10 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πήξει το μείγμα και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο!Το ρίχνουμε στη φόρμα του και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, αμύγδαλο και ξύσμα πορτοκαλιού!!!
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! | Tzeni Tsanaktsidou
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια