Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και τις βανιλλίνες.
Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και τα 150 γρ. γάλα και χτυπάμε λίγο να αναμειχθούν.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μείγμα αυγών σε δόσεις, ανακατεύοντας απαλά για να μη χάσουμε τον όγκο.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα μας και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 40 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το κέικ, το βγάζουμε από το φούρνο και περιχύνουμε πάνω του 125 γρ. γάλα.
Μόλις απορροφηθεί το γάλα και κρυώσει το κέικ, το ξεφορμάρουμε.
Για την κρέμα σοκολάτας
Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα.
Περιμένουμε λίγο να λιώσει η σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Απλώνουμε την κρέμα σοκολάτας πάνω στο κέικ και γαρνίρουμε με τρούφα τα τοιχώματα και λίγο στην επιφάνεια.