Δεν χρειάζεται να βρείτε τη μυστική συνταγή της γιαγιάς για να φτιάξετε μια πεντανόστιμη πίτα. Ο Jim Michailidis μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε, πολύ γρήγορα, μια λαχταριστή ζαμπονοκασερόπιτα!
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C στις αντιστάσεις.
Κόβουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε κύβους, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε ένα φύλλο. Βουτυρώνουμε ξανά και απλώνουμε ένα δεύτερο φύλλο. Βουτυρώνουμε και βάζουμε λίγο
από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι και σκεπάζουμε με ένα τρίτο φύλλο. Συνεχίζουμε εναλλάξ τη διαδικασία και τελειώνουμε με φύλλο το οποίο βουτυρώνουμε.
Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια για να τραβήξει καλύτερα τα υγρά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το βούτυρο που περίσσεψε και τα περιχύνουμε πάνω στην πίτα.
Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο αλλαντικό ή τυρί σας αρέσει.