Ζαμπονοκασερόπιτα εύκολη και τραγανή
Δεν χρειάζεται να βρείτε τη μυστική συνταγή της γιαγιάς για να φτιάξετε μια πεντανόστιμη πίτα. Ο Jim Michailidis μας μαθαίνει πως να φτιάξουμε, πολύ γρήγορα, μια λαχταριστή ζαμπονοκασερόπιτα!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C στις αντιστάσεις.
- Κόβουμε το ζαμπόν και το κασέρι σε κύβους, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε ένα φύλλο. Βουτυρώνουμε ξανά και απλώνουμε ένα δεύτερο φύλλο. Βουτυρώνουμε και βάζουμε λίγο από το μείγμα ζαμπόν-κασέρι και σκεπάζουμε με ένα τρίτο φύλλο. Συνεχίζουμε εναλλάξ τη διαδικασία και τελειώνουμε με φύλλο το οποίο βουτυρώνουμε.
- Κόβουμε την πίτα σε κομμάτια για να τραβήξει καλύτερα τα υγρά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το βούτυρο που περίσσεψε και τα περιχύνουμε πάνω στην πίτα.
- Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο αλλαντικό ή τυρί σας αρέσει.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο