Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε μια πλατιά αντικολλητική κατσαρόλα πάνω σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και να μαγειρευτεί.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να γίνεται διάφανο.
Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε ακονόνιστους κύβους. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να πάρουν χρώμα τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και τη λιαστή ντομάτα κομμένη σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το δενδρολίβανο και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί μέχρι να πήξει η σάλτσα.