Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 10'.
Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ρίχνοντας το βούτυρο όσο είναι ακόμα ζεστά.
Σ' ένα μπολ χτυπάμε τα 4 αυγά, με το μισό γιαούρτι και προσθέτουμε το γάλα και τα τυριά.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να κρεμώσουν.
Στρώνουμε όλα τα φύλλα (εκτός από 2) λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα. Αδειάζουμε τη γέμιση και απλώνουμε.
Κλείνουμε τα εξωτερικά φύλλα και σκεπάζουμε με 2 φύλλα από πάνω λαδώνοντας τα ενδιάμεσα κι αυτά.
Εγώ χρησιμοποίησα χωριάτικο φύλλο. Χαράζουμε την επιφάνεια της μακαρονόπιτας σε κομμάτια, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και αλείφουμε με 1 αυγό χτυπημένο μαζί με το υπόλοιπο γιαούρτι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180° C στις αντιστάσεις για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.
Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και μετά την κόβουμε.