Επιστροφή
Αποστολή link με email
Εκτύπωση
Φωτογραφία Συνταγής
Εξοπλισμός
Σημειώσεις
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Νηστίσιμα Γεμιστά Σοκολατάκια Πορτοκάλι
Σοκολατένια απόλαυση με άρωμα Πορτοκαλιού! Αυτή η γρήγορη και εύκολη νηστίσιμη συνταγή με 4 υλικά, θα σε καταπλήξει.
Μερίδες:
40
κομμάτια
Προετοιμασία
5
λεπτά
λεπτά
Χρόνος ψύξης
2
ώρες
ώρες
Κατηγορία:
Vegan, Επιδόρπιο,
Ζαχαροπλαστική
, Κεράσματα, Νηστίσιμα γλυκά
Μέθοδος:
Κατσαρόλα
Δυσκολία:
Εύκολη
Υλικά
1
κιλό
φρέσκο χυμό πορτοκάλι
83
γρ.
κορν φλάουρ
200
γρ.
μέλι θυμαρίσιο
450
γρ.
σοκολάτα κουβερτούρα
λιωμένη
για διακόσμηση
ξύσμα πορτοκάλι
Makes:
0
cm
28
x
21
cm
ορθογώνιο
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κορν φλάουρ και το μέλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
Βάζουμε τη κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα σε ένα ταψί 28x21εκ., στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και να σφίξει.
Μόλις κρυώσει, κόβουμε στρογγυλούς δίσκους με ένα κουπ πατ και τους βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα, έτσι ώστε να καλυφθούν εντελώς.
Τοποθετούμε τα δισκάκια σε μια λαδόκολλα και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουμε. Βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.
Τέλος, βάζουμε τη σοκολάτα που περίσσεψε μέσα σε μια σακούλα κορνέ και περνάμε γραμμές πάνω στα σοκολατάκια για να τα διακοσμήσουμε.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγο ξύσμα πορτοκαλιού.
Σημειώσεις
Κάνε εδώ τις προσωπικές σου σημειώσεις
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo YouTube:
Bake iT