Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά τα οποία χτυπάμε λίγο με το μίξερ να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, σε δόσεις, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε το αλάτι και το κεφίρ και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Προσθέτουμε το λάχανο, το πιπέρι, το κρεμμύδι και τον δυόσμο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Τέλος προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βουτυρώνουμε τα πλαϊνά μιας στρογγυλής φόρμας με αποσπώμενη βάση και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση της.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C στις αντιστάσεις και αέρα, για 40 λεπτά , μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα μας.