Βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, και το αυγό στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το γάντζο. Προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο, να ξεκουραστεί, μέχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα.
Σε μια μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κορν φλάουρ και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα, μέχρι να βράσει και να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί και τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και ανοίγουμε με ένα πλάστη σε φύλλο πάχους 0,5 εκ. Απλώνουμε το φύλο σε βουτυρωμένη φόρμα με αποσπώμενη βάση, φροντίζοντας να καλύψει και 1 εκ. σε ύψος τα τοιχώματα.
Τρυπάμε το φύλλο σε όλη τη βάση με ένα πιρούνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170° C στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα, για 15-20 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο. Θέλουμε να ροδοκοκκινίσει ελαφρώς.
Μόλις ψηθεί η ζύμη, τη βγάζουμε από το φούρνο και περιμένουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια ξεφορμάρουμε.
Βάζουμε την κρέμα λεμονιού πάνω στη ζύμη και απλώνουμε ομοιόμορφα.
Αφήνουμε την τάρτα για 2 ώρες να παγώσει και σερβίρουμε.