Σε ένα μπολ, πατάμε με ένα πιρούνι τη φέτα και το ανθότυρο για να λιώσουν και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα και την κρέμα γάλακτος.
Ψιλοκόβουμε το δυόσμο και τον προσθέτουμε στη γέμιση μαζί με το πιπέρι.
Ανοίγουμε το πακέτο με το φύλλο κρούστας και το απλώνουμε στον πάγκο. Έτσι όπως είναι τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο τα κόβουμε από την στενή πλευρά σε έξι λωρίδες.
Καλύπτουμε με μία πετσέτα για να μην ξεραθεί και ξεκινάμε με την πρώτη λωρίδα.
Στην άκρη της κάθε λωρίδας βάζουμε ένα κουταλάκι της σούπας γεμάτο γέμιση.
Παίρνουμε δύο φύλλα και φτιάχνουμε ένα τριγωνάκι.
Συνεχίζουμε το δίπλωμα κατά μήκος όλης της λωρίδας.
Όταν φτιάξουμε όλα τα τριγωνάκια τυροπιτάκια μας, τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.