Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και τρίβουμε το καρότο στο χοντρό τρίφτη. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, την πάπρικα, το νερό και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, αλατίζουμε και αφού ανακατέψουμε ελαφρώς, τα σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε τα μαγειρευτούν για 7-8 λεπτά. Συμπληρώνουμε εξτρά νερό εάν χρειαστεί. Μετά από 7-8 λεπτά αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Τα ζυμαρικά θα έχουν δέσει μαζί με την σάλτσα.
Τα σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και συνοδεύουμε με μαγειρεμένο μπρόκολο καθώς ταιριάζει πάρα πολύ ο συνδυασμός τους.