Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
Σε μπολ προσθέτουμε τα τυριά, το τυρί κρέμα, τα ζυμαρικά, πιπέρι, αλάτι λίγο και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
Ανοίγουμε με τα χέρια το κανταΐφι και το «αναμαλλιάζουμε», μέχρι να μην υπάρχουν ίνες ενωμένες. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το μισό κανταΐφι.
Βάζουμε από πάνω, με ένα πινέλο, λίγο λιωμένο βούτυρο και απλώνουμε το μίγμα με τα μακαρόνια.
Πάνω στα μακαρόνια απλώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι και από πάνω περιχύνουμε το μίγμα με το γάλα και τα αυγά και προσπαθούμε να πάει παντού. Προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο και το αφήνουμε για μισή ώρα να τραβήξει τα υγρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C στον αέρα, για 1 ώρα περίπου.