Βάζουμε σε ένα μπολ το αραβοσιτέλαιο, την πορτοκαλάδα, το αλεύρι και λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Στο ταψί του φούρνου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τον ανάβουμε στους 180° C στις αντιστάσεις, για να τον προθερμάνουμε.
Παίρνουμε μια μπαλίτσα από ζύμη στα χέρια μας (περίπου 28-30 γρ.) και την ανοίγουμε σε ένα στρογγυλό δισκάκι, περίπου ίσο με την παλάμη μας. Δεν χρειάζεται να το ανοίξουμε πολύ, ίσα ίσα που να χωράει μια ελιά.
Βάζουμε στο δισκάκι την ελιά και την κλείνουμε μέσα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 έως 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι μπουκίτσες μας.