Μπισκοτάκια με Καραμελωμένο Ζαχαρούχο
Πανεύκολα Μπισκοτάκια με Καραμελωμένο Ζαχαρούχο. Χρειάζονται μόνο 5 υλικά και είναι έτοιμα σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Προετοιμασία5 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα12 λεπτά λεπτά
Σύνολο17 λεπτά λεπτά
Κατηγορία: Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το μαλακό βούτυρο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε να ομογενοποιηθεί.
Προσθέτουμε σε 2 δόσεις το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο πάχους 3-5 χιλ., χαράσουμε με ένα μαχαίρι οριζοντίως και καθέτως και κόβουμε μπισκότα με ένα στρογγυλό κουπ πατ.
Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταφί και αραδιάζουμε πάνω τα μπισκότα. Ψήνουμε στους 180°C, στις αντιστάσεις, για 12 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε τα μπισκότα από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.