Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, την ινδική καρύδα (ή το αλεύρι καρύδας), το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βούτυρο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν τρίμματα, και στο τέλος προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να έχουμε ένα απαλό και ομοιογενές μείγμα. Το τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα να ξεκουραστεί.
Μόλις ξεκουραστεί, παίρνουμε 16-18 γρ. από τη ζύμη και σχηματίζουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού.
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και πιέζουμε ελαφρά στο κέντρο, μέχρι να δημιουργήσουμε μια λακουβίτσα όπου θα βάλουμε μετά τη μαρμελάδα.
Ψήνουμε τα μπισκότα στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180° C για περίπου 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Αν δείτε ότι κατά τη διάρκεια του ψησίματος φουσκώνει το μπισκότο και στο κέντρο που είναι η λακουβίτσα, απλά ανοίξτε το φούρνο και πιέστε γρήγορα για να την ξαναδημιουργήσετε.
Μόλις βγουν τα μπισκοτάκια από το φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές σούπας μαρμελάδα και με ένα πινέλο τα αλείφουμε από πάνω και γύρω γύρω στα τοιχώματα. Στη συνέχεια τα βουτάμε μέσα στην ινδική καρύδα για να καλυφθούν.
Τέλος βάζουμε μαρμελάδα μέσα στις λακουβίτσες είτε με ένα μικρό κουτάλι είτε με τη βοήθεια μιας σακούλας ζαχαροπλαστικής.