Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν,
Προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, το γάλα εβαπορέ και το χυμό και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε σε δόσεις το αλεύρι και τη βανίλια και ανακατεύομε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα μας και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Φροντίζουμε να το απλώσουμε ομοιόμορφα.
Ψήνουμε το κέικ στους 180° C σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα για 50 λεπτά.
Σβήνουμε το φούρνο και αφήνουμε μέσα για 5 λεπτά ακόμη. Στη συνέχεια το βγάζουμε και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά ακόμη πριν το ξεφορμάρουμε.
Για το γλάσο
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια τη ρίχνουμε πάνω στο κέικ καλύπτοντας ολόγυρα.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και την βάζουμε σε ένα σακουλάκι, Κόβουμε τη γωνία και κάνουμε γραμμές πάνω στη λευκή σοκολάτα.