Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και την τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί καλά και να αρχίσει να βράζει.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τη λευκή σοκολάτα, την οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια για να λιώσει πιο εύκολα.
Αποσύρουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος από τη φωτιά και τη ρίχνουμε πάνω από τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, μέχρι να λιώσει και να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε στο μείγμα το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί.
Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να σφίγγει.
Εν τω μεταξύ σε ένα μπολ, σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το ξύσμα από λεμόνι.
Κόβουμε τα κερασάκια μαρασκίνο σε μικρά κομμάτια (κρατάμε 3-4 για τη διακόσμηση) και τα προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λικέρ.
Τέλος προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Καλύπτουμε τη φόρμα με αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Απλώνουμε ομοιόμορφα.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μόλις κρυώσει καλά, γαρνίρουμε με τριμμένη λευκή σοκολάτα και 3-4 ολόκληρα κερασάκια.