Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ.
Φτιάχνουμε την κρέμα βάζοντας την κατσαρόλα στην εστία, προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κακάο και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Ρίχνουμε την κρέμα καυτή στα μπισκότα, ανακατεύουμε καλά να μουσκέψουν και στην συνέχεια τα βάζουμε σε ένα τάπερ η σε ένα ταψί (26cm x 20cm) και τα ισιώνουμε. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει.
Για το γλάσο βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί και σπάμε μέσα την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ανά διαστήματα μέχρι να κρυώσει το γλάσο.
Τελειώνουμε ρίχνοντας το γλάσο πάνω στα μπισκότα και απλώνοντά το ομοιόμορφα. Στη συνέχεια βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και το αφήνουμε 3-4 ώρες να κρυώσει καλά.