Σε μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και 5-6 κ.σ. από το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα χυλό. Το αφήνουμε ξεπεσμένο στην άκρη για 15’ μέχρι να ενεργοποιηθεί η μαγιά.
Μόλις ενεργοποιηθεί προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά, το ελαιόλαδο, το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι. Πλάθουμε τη ζύμη μέχρι να έχουμε ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι.
Τη μεταφέρουμε σε ένα λαδωμένο μπολ και την αφήνουμε σκεπασμένη με μεμβράνη και πετσέτα σε ζεστό σημείο μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ωστόσο ετοιμάζουμε τα υλικά για την επικάλυψη.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις.
Λαδώνουμε τον πάτο ενός ταψιού καλά (ΟΧΙ το μαύρο μεγάλο ταψί του φούρνου, ένα πιο στενό) και απλώνουμε με τα δάχτυλα μας σε όλη την επιφάνεια του το ζυμάρι.
Απλώνουμε τα υλικά για την επικάλυψη να καλύψουν όλη την επιφάνεια, τα μυρωδικά, το αλάτι και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Τέλος πιέζουμε ελαφρώς με τα δάχτυλα μας τα υλικά μέσα στην ζύμη.
Ψήνουμε στους 180°-200° σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανή.
Απολαύστε την ζέστη & κρύα 👌
* αν η ζύμη σας κολλάει στα χέρια , μπορείτε να αλείψετε τα χέρια σας με λίγο ελαιόλαδο.
* μπορείτε να κάνετε την ζύμη από το βράδυ ! Με την προϋπόθεση να την αφήσετε πρώτα σε θερμοκρασία δωματίου να διπλασιαστεί η ζύμη και έπειτα να την ξεφουσκώσετε και τέλος να την καλύψετε με μεμβράνη και να την βάλετε στο ψυγείο μέχρι την επόμενη μέρα που θα την φτιάξετε.