Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές, το ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και το αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι ή μια σοτέζα πάνω σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί καλά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαγειρευτεί από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Περίπου 10-12 λεπτά.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αφήνουμε να μαγειρευτεί λίγο, μέχρι να αποκτήσει διάφανο χρώμα.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, το μπούκοβο, το σκόρδο σε σκόνη και το νερό και σκεπάζουμε το φαγητό, αφήνοντας να μαγειρευτεί για 30 λεπτά περίπου.
Μόλις είναι έτοιμο το φαγητό, αραιώνω με λίγο ζεστό νερό την κρέμα τυριού και την προσθέτω στο φαγητό. Αφήνω λίγο ακόμη να βράσει και να πήξει η σάλτσα.
Τέλος, προσθέτω φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο.