Για το παντεσπάνι (όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου)
Για τη σάλτσα φράουλας
- 400 γρ, ώριμες φράουλες
- 100 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. νερό
- 1 κ.σ. νισεστέ η κορν φλάουρ
- 40 ml νερό
Για την κρέμα (όλα τα υλικά πολύ κρύα, παγωμένα από το ψυγείο)
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 140 γρ. άχνη ζάχαρη
- 200 γρ. κρέμα τυριού τύπου philadelphia
- προαιρετικά ότι σας αρέσει βανίλια, ξύσμα, πορτοκάλι ή λεμόνι
Για το στόλισμα
- αμύγδαλα τριμμένα
- φράουλες
Makes: 30cm30 x 40cm ορθογώνιο