Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C στις αντιστάσεις.
Σε ένα μπολ βάζουμε το μαλακό βούτυρο μαζί με την άχνη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα.
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το κακάο και τα προσθέτουμε σε δύο δόσεις μέσα στο βούτυρο. Χτυπάμε λίγο μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
Βάζουμε μια χοντρή μύτη σε σχήμα αστεριού στη σακούλα ζαχαροπλαστικής μας και στη συνέχεια τη γεμίζουμε με τη ζύμη μας.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και κάνουμε 28 ροζέτες διαμέτρου 2 εκ. περίπου, αφήνοντας 2-3 εκ. απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C.
Για την κρέμα
Σε ένα φλυτζανάκι βάζουμε το στιγμιαίο καφέ και προσθέτουμε το βραστό νερό. Ανακατεύουμε καλά και τον αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τον καφέ και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μίγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με μια λεπτή μύτη σε σχήμα αστεριού, και τη μοιράζουμε ισόποσα στα 14 από τα 28 μπισκότα μας.
Κουπώνουμε το μπισκότο με την κρέμα με μπισκότο χωρίς κρέμα και συνεχίζουμε έτσι και για τα υπόλοιπα. Τα γεμιστά μπισκότα είναι έτοιμα!!