Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings
mpiskota-gemista-me-krrma-nescafe

Μπισκότα Γεμιστά με Κρέμα Nescafe

Μπισκότα Σοκολάτας γεμιστά με Κρέμα Nescafe. Λιώνουν στο στόμα και συνοδεύουν τέλεια τον καφέ ή το τσάι σας.
Μερίδες: 14 κομμάτια
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα15 λεπτά
Σύνολο20 λεπτά
Κατηγορία: Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Για τα μπισκότα

Για την κρέμα

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C στις αντιστάσεις.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το μαλακό βούτυρο μαζί με την άχνη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα.
  • Αναμιγνύουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το κακάο και τα προσθέτουμε σε δύο δόσεις μέσα στο βούτυρο. Χτυπάμε λίγο μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
  • Βάζουμε μια χοντρή μύτη σε σχήμα αστεριού στη σακούλα ζαχαροπλαστικής μας και στη συνέχεια τη γεμίζουμε με τη ζύμη μας.
    mpiskota-gemista-me-krema-nescafe-1
  • Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και κάνουμε 28 ροζέτες διαμέτρου 2 εκ. περίπου, αφήνοντας 2-3 εκ. απόσταση μεταξύ τους.
  • Ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C.

Για την κρέμα

  • Σε ένα φλυτζανάκι βάζουμε το στιγμιαίο καφέ και προσθέτουμε το βραστό νερό. Ανακατεύουμε καλά και τον αφήνουμε να κρυώσει.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τον καφέ και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το μίγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με μια λεπτή μύτη σε σχήμα αστεριού, και τη μοιράζουμε ισόποσα στα 14 από τα 28 μπισκότα μας.
  • Κουπώνουμε το μπισκότο με την κρέμα με μπισκότο χωρίς κρέμα και συνεχίζουμε έτσι και για τα υπόλοιπα. Τα γεμιστά μπισκότα είναι έτοιμα!!

Σημειώσεις