Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τις βανιλίνες και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουρ.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα, πάνω στη φωτιά, μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και απλώνουμε το μίγμα ομοιόμορφα μέσα σε ένα πυρέξ 20x20 εκ.
Σκεπάζουμε το μίγμα με μια μεμβράνη που να εφάπτεται καλά πάνω στην επιφάνεια και το αφήνουμε στην άκρη.
Στραγγίζουμε την κομπόστα βύσσινο και βάζουμε το χυμό της μαζί με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ με το νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε μέχρι να έρθει σε σημείο βρασμού.
Προσθέτουμε και τα βύσσινα και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Μόλις είναι έτοιμα τα βύσσινα, τα απλώνουμε πάνω από την κρέμα και αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.