Βάζουμε το ψωμί στο νερό για να μουλιάσει. Έπειτα το στίβουμε καλά για να φύγει το νερό.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά κοτόπουλου, το ψωμί, το σκόρδο σκόνη, το κρεμμύδι σκόνη, το μπαχάρι σκόνη, την πάπρικα καπνιστή, το σουμάκ, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα ταψί βάζουμε ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος. Βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό και αρχίζουμε να φτιάχνουμε τα μπιφτέκια μας. Τα βάζουμε στο ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200°C βαθμούς για 15-20 λεπτά.