Τοποθετούμε το μαλακωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, και χτυπάμε για 20 λεπτά. Θέλουμε να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε κουραμπιέδες σε μέτριο μέγεθος και τους βάζουμε στο ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε τους κουραμπιέδες σε προθερμασμένο φούρνο σε 170° C για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
Μόλις ψηθούν οι κουραμπιέδες και κρυώσουν μπορείτε να τους επικαλύψετε με λευκή σοκολάτα.
Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και αναμιγνύουμε με το ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν βουτύξουμε μέσα τους κουραμπιέδες για να τους επικαλύψουμε.
Τοποθετούμε στην άκρη μέχρι να σφίξει η σοκολάτα και απολαμβάνουμε.