Κουραμπιέδες Ινδοκάρυδο

 

από BigMama
Εναλλακτικοί Κουραμπιέδες με Ινδοκάρυδο! Μια νόστιμη παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής που θα λατρέψετε.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 2 ψήφοι
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 55 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Μπισκότα/Κουλούρια, Χριστούγεννα
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Για την Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας

  • 400 γρ. λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • ινδοκάρυδο ή ζάχαρη άχνη

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Τοποθετούμε το μαλακωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, και χτυπάμε για 20 λεπτά. Θέλουμε να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
  • Πλάθουμε κουραμπιέδες σε μέτριο μέγεθος και τους βάζουμε στο ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε τους κουραμπιέδες σε προθερμασμένο φούρνο σε 170° C για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
  • Μόλις ψηθούν οι κουραμπιέδες και κρυώσουν μπορείτε να τους επικαλύψετε με λευκή σοκολάτα.
  • Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και αναμιγνύουμε με το ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν βουτύξουμε μέσα τους κουραμπιέδες για να τους επικαλύψουμε.
  • Τοποθετούμε στην άκρη μέχρι να σφίξει η σοκολάτα και απολαμβάνουμε.
Video
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo YouTube: Bake iT  
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx