Κουραμπιέδες Ινδοκάρυδο
Εναλλακτικοί Κουραμπιέδες με Ινδοκάρυδο! Μια νόστιμη παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής που θα λατρέψετε.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 300 γρ. αγελαδινό Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- 240 γρ. ινδοκάρυδο
- 360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας
- 400 γρ. λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
- ινδοκάρυδο ή ζάχαρη άχνη
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Τοποθετούμε το μαλακωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, και χτυπάμε για 20 λεπτά. Θέλουμε να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
- Πλάθουμε κουραμπιέδες σε μέτριο μέγεθος και τους βάζουμε στο ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε τους κουραμπιέδες σε προθερμασμένο φούρνο σε 170° C για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν οι κουραμπιέδες και κρυώσουν μπορείτε να τους επικαλύψετε με λευκή σοκολάτα.
- Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και αναμιγνύουμε με το ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν βουτύξουμε μέσα τους κουραμπιέδες για να τους επικαλύψουμε.
- Τοποθετούμε στην άκρη μέχρι να σφίξει η σοκολάτα και απολαμβάνουμε.
Video
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo YouTube: Bake iT
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο