Κουραμπιέδες Ινδοκάρυδο

 

από BigMama
Εναλλακτικοί Κουραμπιέδες με Ινδοκάρυδο! Μια νόστιμη παραλλαγή της παραδοσιακής συνταγής που θα λατρέψετε.
κουραμπιέδες ινδοκάρυδο
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 55 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Μπισκότα/Κουλούρια, Χριστούγεννα
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Για την Επικάλυψη Λευκής Σοκολάτας

  • 400 γρ. λευκή Σοκολάτα Κουβερτούρα
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • ινδοκάρυδο ή ζάχαρη άχνη

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Τοποθετούμε το μαλακωμένο βούτυρο στον κάδο του μίξερ, μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, και χτυπάμε για 20 λεπτά. Θέλουμε να ασπρίσει και να αφρατέψει το μίγμα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
  • Πλάθουμε κουραμπιέδες σε μέτριο μέγεθος και τους βάζουμε στο ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε τους κουραμπιέδες σε προθερμασμένο φούρνο σε 170° C για περίπου 20 έως 25 λεπτά.
  • Μόλις ψηθούν οι κουραμπιέδες και κρυώσουν μπορείτε να τους επικαλύψετε με λευκή σοκολάτα.
  • Λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και αναμιγνύουμε με το ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν βουτύξουμε μέσα τους κουραμπιέδες για να τους επικαλύψουμε.
  • Τοποθετούμε στην άκρη μέχρι να σφίξει η σοκολάτα και απολαμβάνουμε.
Video
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo YouTube: Bake iT  
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx