Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Φαρφάλε με μανιτάρια και σάλτσα Σολομού

Απλό, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο.
Μερίδες: 3 μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά
Σύνολο15 λεπτά
Κατηγορία: Για Φοιτητές, Γρήγορα Πιάτα, Ζυμαρικά, Μαγειρική, Σολομός
Μέθοδος: Βράσιμο, Σοτάρισμα
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 300 γρ. farfalle (φαρφάλε)
  • 200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 150 γρ. σολομό
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • άνηθο ψιλοκομμένο

Οδηγίες

  • Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
  • Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά τους.
  • Πασπαλίζετε με το αλεύρι, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
  • Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
  • Προσθέτετε τη μουστάρδα, το πιπέρι, τον άνηθο και το σολομό κομμένο σε κομματάκια.
  • Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τα ζυμαρικά περιχυμένα με τη σάλτσα.

Σημειώσεις