Φαρφάλε με μανιτάρια και σάλτσα Σολομού
Απλό, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο.
Προετοιμασία5 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά λεπτά
Σύνολο15 λεπτά λεπτά
Κατηγορία: Για Φοιτητές, Γρήγορα Πιάτα, Ζυμαρικά, Μαγειρική, Σολομός Μέθοδος: Βράσιμο, Σοτάρισμα
- 300 γρ. farfalle (φαρφάλε)
- 200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 150 γρ. σολομό
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- άνηθο ψιλοκομμένο
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά τους.
Πασπαλίζετε με το αλεύρι, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
Προσθέτετε τη μουστάρδα, το πιπέρι, τον άνηθο και το σολομό κομμένο σε κομματάκια.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τα ζυμαρικά περιχυμένα με τη σάλτσα.