Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαμπόν, το μπρόκολο, το κίτρινο τυρί και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας προσέχοντας να μην γίνει πολύ λεπτό αλλιώς θα σπάσει κατά το ψήσιμο και όλα θα ξεχειλίσουν.
Χαράσσουμε δεξιά και αριστερά στη μεγάλη πλευρά της ζύμης λωρίδες πάχους 2 εκατοστών οι οποίες θα φτάνουν θα φτάνουν περίπου έως το 1/4 προς το κέντρο της ζύμης.
Χρησιμοποιούμε μια σπάτουλα και απλώνουμε το μείγμα ζαμπόν στην σφολιάτα στο κέντρο εκεί που δεν υπάρχει χαραγμένο σημείο. Γυρίζουμε τη ζύμη από το κάτω μέρος προς τα πάνω έτσι ώστε να καλύψει την αρχή του μείγματος και μετά καλύπτουμε όλο το μείγμα βάζοντας εναλλάξ τις λωρίδες της ζύμης.
Αλείφουμε την πλεγμένη επιφάνεια της ζύμης με χτυπημένο αυγό.
Ψήνουμε στους 190° C στην προτελευταία σχάρα για περίπου 30 λεπτά έως ότου η ζύμη να ροδίσει.
Αφήνουμε για τουλάχιστον 15-20 λεπτά να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί πριν την κόψουμε.