Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το αλάτι,το κακάο και μαζί με τη βανίλια τα προσθέτουμε στα αυγά. Τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και τέλος προσθέτουμε και τη λιωμένη σοκολάτα-βούτυρο.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 23-25cm και ψήνουμε το Brownie στους175° C για 30 λεπτά.
Για την κρέμα
Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης και αφού μαλακώσουν τα διαλύουμε στο ζεστό νερό.Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να σφίξει.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη ζελατίνη, τη σαντιγύ και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε τα υλικά με μια σπάτουλα.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το brownie και όταν κρυώσει το στολίζουμε με κρέμα ganache και μπισκότα oreo.
H ganache γίνεται ζεσταίνοντας κρέμα γάλακτος την οποία ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια. Η αναλογία είναι 1/1 (όση σοκολάτα-τόση κρέμα).