Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το κορν φλάουρ. Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να βράσει το γάλα.
Μόλις βράσει και πήξει, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τις βανιλίνες, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε την κρέμα σε ένα γυάλινο μπολ. Αφήνουμε στην άκρη και περιμένουμε να κρυώσει τελείως.
Μετά από μια ώρα η κρέμα έχει κρυώσει και έχει σφίξει. Την ανακατεύουμε για να αφρατέψει λίγο.
Στρώνουμε σε μια επιφάνεια ένα φύλλο και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε ένα δεύτερο φύλλο, πάνω στο προηγούμενο, και βουτυρώνουμε.
Στο κέντρο του φύλλου βάζουμε το 1/5 της κρέμας και το διπλώνουμε στο 1/3, από τη μια πλευρά προς το κέντρο, έτσι ώστε να καλύψουμε την κρέμα. Βουτυρώνουμε.
Διπλώνουμε από την άλλη πλευρά το φύλλο προς τα μέσα και βουτυρώνουμε.
Φέρνουμε τις αντίθετες άκρες προς τα μέσα για να κάνουμε ένα πακέτο από το οποίο δεν θα φεύγει η κρέμα και τοποθετούμε τη μπουγάτσα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Βουτυρώνουμε την επιφάνεια. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Η δόση βγάζει 5 μπουγάτσες.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις, στους 200° C μέχρι να ροδίσουν οι μπουγάτσες. Μόλις είναι έτοιμες πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.