Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το βιτάμ και τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν, 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε τις βανίλιες, το ξύσμα και τις σταγόνες λεμονιού.
Αναμιγνύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και το προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα, σε δόσεις, μέσα στο μείγμα με τα αυγά. Χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Προσθέτουμε ζεστό νερό στις σταφίδες, τις πλένουμε λίγο και αφού στραγγίσουμε το νερό, τις πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας να φύγει το περιττό νερό.
Προσθέτουμε στις σταφίδες μια κοφτή κουταλιά σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια τις ρίχνουμε μέσα στο μείγμα του κέικ και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ και ρίχνουμε μέσα ομοιόμορφα το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 190° C, για 60 λεπτά.
Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο, το αφήνουμε λίγο να σταθεί για 15 λεπτά και μετά ξεφορμάρουμε.
Μόλις κρυώσει το κέικ, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Κόβουμε και απολαμβάνουμε!