Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο και τη λευκή σοκολάτα και τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί το ζαχαρούχο και να λιώσει η σοκολάτα.
Προσθέτουμε το άλειμμα μπισκότου και ανακατεύουμε.
Τέλος βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα σε μικρότερα κομμάτια. Όσο πιο crunchy το θέλουμε, τόσο περισσότερα μπισκότα βάζουμε.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Απλώνουμε ομοιόμορφα με πάχος περίπου 1,5-2 εκ.
Ζεσταίνουμε λίγο άλειμμα μπισκότου στο φούρνο μικροκυμάτων, για να γίνει πιο ρευστό και το ρίχνουμε πάνω από το fudge. Σπάμε μερικά μπισκότα ακόμη και τα ρίχνουμε πάνω στο ρευστό άλειμμα.
Βάζουμε το ταψάκι μου στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου, να κρυώσει καλά το fudge και να σφίξει.
Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι για να σπάει τη γλύκα.
Αν δεν βρίσκουμε μπισκότα Lotus, βάζουμε μπισκότα κανέλας ή οποιαδήποτε άλλα μπισκότα μας αρέσουν.
Αν δεν βρίσκουμε άλειμμα μπισκότου, βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει! Πραλίνα, ταχίνι, φυστικοβούτυρο...