Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη, τους κρόκους και το γάλα. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και ανακατεύοντας καλά περιμένουμε μέχρι να βράσει το γάλα.
Μόλις βράσει και πήξει η κρέμα, προσθέτουμε τις βανίλιες και το βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με μια διαφάνεια που θα εφάπτεται στην κρέμα και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.
Για το σιρόπι, βάζουμε τη ζάχαρη σε ένα μπολ και προσθέτουμε το καυτό νερό. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει καλά το σιρόπι, βουτάμε μέσα τα παξιμάδια μας και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ 20x15 εκ.. Το σιρόπι που θα περισσέψει το ρίχνουμε και αυτό πάνω στις φρυγανιές.
Με το ραβδομπλέντερ, χτυπάμε την κρέμα μας για να την κάνουμε λεία και αφράτη και την απλώνουμε πάνω στις φρυγανιές μας. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες να κρυώσει καλά.
Τέλος γαρνίρουμε με τη σαντιγί κάνοντας ωραίες ροζέτες πάνω στην κρέμα και πασπαλίζουμε με κανέλα ή κακάο..
Tips:
Αν θέλουμε σοκολατένια γεύση, προσθέτουμε 200 γρ. κουβερτούρα μόλις βράσει η κρέμα.