Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings
raffaello της Τζένης Τσανακτσίδου

Raffaello της Τζένης Τσανακτσίδου

Ετοίμασε τα πιο νόστιμα σπιτικά Raffaello με την πανεύκολη συνταγή της κυρίας Τζένης Τσανακτσίδου! Ιδανική για αρχαρίους!
Μερίδες: 25 κομμάτια
Προετοιμασία20 λεπτά
Χρόνος αναμονής12 ώρες
Σύνολο12 ώρες 20 λεπτά
Κατηγορία: Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.
  • Τέλος, προσθέτουμε σε δύο δόσεις την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
  • Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
  • Την επόμενη μέρα το βγάζουμε από το ψυγείο, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας, το πατάμε λίγο με την παλάμη μας να ανοίξει και βάζουμε μέσα το ολόκληρο φουντούκι. Κλείνουμε και το πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ ινδική καρύδα και σε ένα μπολ λιωμένο βούτυρο.
  • Βουτάμε τα χέρια στο βούτυρο, παίρνουμε ένα ένα τα μπαλάκια στα βουτυρωμένα μας χέρια για να υγραθούν και στη συνέχεια τα βουτάμε στην ινδική καρύδα.

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou