Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, προσθέτουμε σε δύο δόσεις την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
Την επόμενη μέρα το βγάζουμε από το ψυγείο, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας, το πατάμε λίγο με την παλάμη μας να ανοίξει και βάζουμε μέσα το ολόκληρο φουντούκι. Κλείνουμε και το πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό.
Βάζουμε σε ένα μπολ ινδική καρύδα και σε ένα μπολ λιωμένο βούτυρο.
Βουτάμε τα χέρια στο βούτυρο, παίρνουμε ένα ένα τα μπαλάκια στα βουτυρωμένα μας χέρια για να υγραθούν και στη συνέχεια τα βουτάμε στην ινδική καρύδα.