Για κάθε ζύμη χωριστά: Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο για τη ζύμη με κακάο, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά καλά.
Σε μπολ βάζουμε τη μαργαρίνη έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30” , με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Χτυπάμε, αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 10 λεπτά περίπου.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα, προσθέτουμε το αυγό, χτυπάμε για 30”, μετά προσθέτουμε το μείγμα με το αλεύρι, μέχρι να ενσωματωθεί.
Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα καρύδια και την κουβερτούρα, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.. Αν απαιτείται, προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή λίγο νερό, έτσι ώστε η ζύμη να είναι μαλακή και εύπλαστη.
Πλάθουμε τη ζύμη με τα χέρια μας σε ένα ενιαίο κομμάτι.
Παίρνουμε μέρος της ζύμης, ανοίγουμε με τον πλάστη, πάχους περίπου 1,5 ε.κ. Κόβουμε με κουπάτ, σχήμα καρδιάς, θα είναι βάρους περίπου 35 γρ.
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, αφήνοντας μια μικρή απόσταση μεταξύ τους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 170° για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν.
Λιώνουμε τις κουβερτούρες χωριστά σε μπεν μαρί. Βουτάμε τα λευκά μπισκότα ως τη μέση στην κουβερτούρα, τα στραγγίζουμε από την περιττή σοκολάτα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Βουτάμε τα μπισκότα με κακάο στη λευκή κουβερτούρα.
Αφήνουμε να κρυώσουν.