Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, φροντίζοντας να κρατήσουμε μια κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για λίγο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να γίνει διάφανο.
Μόλις σοταριστούν, προσθέτουμε το κρασί και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε λίγο μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
Προσθέτουμε τη δάφνη και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το ζωμό από τα βρασμένα τορτελίνια και τον κύβο κύτος. Μόλις λιώσει ο κύβος και αρχίζει να βράζει ο ζωμός, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε και περιμένουμε να πάρει μια βράση και να αρχίσει να πήζει ελαφρά η σάλτσα μας. Προσθέτουμε τα βρασμένα τορτελίνια, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει άλλη μια βράση.
Κατεβάζουμε το τηγάνι μας από τη φωτιά και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή απόλαυση.