Ζεσταίνετε 5 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι διαμέτρου 25 εκ. και σοτάρετε τις πιπεριές ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να "καραμελοποιηθούν" οι άκρες. Περίπου 10 λεπτά.
Προσθέστε το ξύδι και μαγειρέψτε μέχρι να εξατμιστεί τελείως.
Εν τω μεταξύ, σπάμε τα αυτά σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυγών. Αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν μέχρι να δούμε μια κρούστα να δημιουργείτε στον πυθμένα. Θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά.
Με τη βοήθεια ενός άλλου τηγανιού ή χρησιμοποιώντας ένα καπάκι, γυρίστε γρήγορα τη φριτάτα έτσι ώστε να την ψήσετε και από την άλλη πλευρά.
Αφαιρείτε τη φριτάτα από τη φωτιά, την κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.